• Lakiasiaintoimisto Eskelinen & Co. Oy, Sibeliuksenkatu 19 B 2. krs, 04400 Järvenpää
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • +‌ 358 9 282 001 tai +358 50 919 2698
  • www.eskelinenlaki.fi
 
 

Lakiasiaintoimisto Eskelinen & Co. Oy auttaa ja palvelee yksilöllisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä lakiasioissa Keski-Uudellamaalla ja Pääkaupunkiseudulla

Sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä tehokkaasti auttava ja palveleva lakiasiaintoimistomme on perustettu vuonna 1997 ja sijaitsee Järvenpäässä.

Palveluja yksityishenkilöille: oikeudellinen neuvonta, avioehto, avioeroasiat, edunvalvonta, edunvalvontavaltakirja, elatus ja huoltajuus, huoneenvuokra-asiat, kauppakirjat, ositus, perunkirjoitus, perinnönjako, sopimukset ja testamentti sekä riita- ja rikosasioissa kaikissa tuomioistuimissa.

Palveluja yrityksille: oikeudellinen neuvonta, kauppakirjat, sopimukset, työsuhdeasiat ja yhtiöoikeus, sekä riita- ja rikosasiat kaikissa tuomioistuimissa.

Erityisosaamista tarjoamme asumiseen, kiinteistökauppoihin ja rakentamiseen sekä rakennusurakoihin ja rakennusriitoihin liittyvissä asioissa ja ongelmissa. 

Kun tarvitset luotettavaa apua lakiasioissa, ota yhteyttä, soita 09 282 001 tai 050 919 2698

Ystävällisesti palveluksessasi, Markku Eskelinen, Lakimies, OTM, MBA

Jätä yhteydenottopyyntö

Palvelut yksityisasiakkaille

Autamme perhe- ja perintöoikeudellisissa lakiasioissa, kuten avioehto, edunvalvonta, elatus, huoltajuus, perunkirjoitus, ositus, perinnönjako ja testamentti.

Lue lisää

 

Rakentaminen, kiinteistöt & asuminen

Hoidamme asunto- ja kiinteistökauppaan, rakennusurakointiin sekä vuokrasopimuksiin liittyviä ongelmia, kuten kiinteistökauppariita, rakennusriita, urakkariita ja vuokrariita.

Lue lisää

 

Palvelut yrityksille

Laadimme kaikki yrityksen kauppakirjat ja sopimukset, hoidamme työsuhdeasiat, sekä edellä mainittuihin liittyvät neuvottelut, riita- ja rikosasiat.

Lue lisää

 

Sijainti

Lakiasiaintoimisto Eskelinen & Co. Oy
Oritmurrontie 39 E
04430 Järvenpää

Katso kartta

 
 

Yhteydenotto

Puhelin: + 358 9 282 001 tai +358 50 919 2698
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake